Powerpoint slajd predložak

Besplatni Microsoft PowerPoint predlošci

Prošli put upoznali smo vas s Microsoft Office PowerPointom te načinom pokretanja spomenutog programa za izradu prezentacija.

U ovom dijelu pokazati ćemo vam na koji način jednostavno i brzo uljepšati izgled svojih slajdova te kako svaku svoju prezentaciju učiniti zanimljivijom i lakšom za praćenje.

Kreirajte kvizove, učite matematiku, znanost, povijest i ostale predmete putem PowerPoint predložaka. Pripremite prezentaciju za povratak u školu ili lakše snalaženje u novom gradivu. Studenti i školarci mogu koristiti neke od sljedećih besplatnih Microsoft PowerPoint predložaka za stvaranje multimedijskih prezentacija i izvješća za školu.

Savjet: Ukoliko želite preuzeti neki od ovih predložaka, jednostavno kliknite na (pod)naslov koji će vas odvesti na stranice za preuzimanje ovih predložaka.

Akademske prezentacije

Ovi online Microsoft Office PowerPoint predlošci pokrivaju puno školskih predmeta, uključujući umjetnost, ekologiju, znanost i matematiku. Postoji dosta predložaka za Dan planeta Zemlje, a također su dostupni i predlošci s obrazovnim temama.

Predlošci za astronomiju i svemir

Ove PowerPoint predloške možete koristite za znanstvene projekte ili za satove znanosti u školi. Puno njih sadrži slike Zemlje iz svemira.

Obrazovni predlošci s Presentation Magazine stranice

Karte, poznati citati i drugi besplatni PowerPoint predlošci nalaze se u obrazovnoj kategoriji.

PowerPoint predlošci za učitelje

Na Brainy Betty nalaze se predlošci pogodni za znanost, sport, matematiku, povijest i druge predmete. Neki su usmjereni na mlađe učenike, a drugi na starije.

Powerpoint predlošci za matematiku

Ova zbirka Microsoft PowerPoint predložaka uključuje predloške u različitim bojama za učenje tablice množenja, zbrajanje i oduzimanje. About.com prezentacijski softverski vodič Wendy Russell nudi više od desetak različitih predložaka za preuzimanje (eng. download).

Predlošci za kvizove s višestrukim izborom

About.com prezentacijski softverski vodič Wendy Russell nudi predloške za interaktivne PowerPoint prezentacije koje sadrže pitanja i odgovore s višestrukim izborom. Uključuje preuzeti predložak i upute o tome kako prilagoditi predložak.

Znanstveni predlošci s Presentation Magazine stranice

Unaprijedite svoje multimedijske znanstvene PowerPoint prezentacije s atomima, mjesecom ili drugim znanstvenim temama.

Predlošci za pisanje priča

Ova zbirka Microsoft PowerPoint predložaka uključuje prijedlog priča s odmora i predloške za pisanje priča s različitim bojama i temama. About.com prezentacijski softverski vodič Wendy Russell nudi više od desetak različitih predložaka za preuzimanje.

Predlošci Powerpoint prezentacija za Mac

Microsoft Office:mac ima razne PowerPoint predloške za Mac računala. Predlošci su pogodni za poslovne prezentacije, a nekoliko predložaka ima obrazovni izgled i primjenjivi su u obrazovne svrhe.

Kenđel Anita

Pozdrav! Ja sam Anita, diplomirana ekonomistica i blogerica na Oblaku Znanja. Za Vas ću pisati kvalitetne savjete i upute vezane uz korištenje uredskih programa te novih online tehnologija vezanih uz vaše poslovanje. Kontaktirajte me: Google+, Gmail.

4 thoughts on “Besplatni Microsoft PowerPoint predlošci

Comments are closed.